"Ymmärrettävää, mutta ei ymmärrettävää"

Rauman Lukon peli ei, taaskaan, sujunut keskiviikkona TPS:aa vastaan niin kuin oli tarkoitus.

- Pelin jälkeisessä palaverissa käytiin läpi sitä samaa asiaa, mitä on jankattu koko kauden, kertoi Lukon valmentajista Juha Vuori.

- Peli lähti hyivn liikkeelle ja tapahtui hyviä asioita. Mutta sitten kun ei mene niin kuin haluat, niin siitä ei päästä irti. Kysymys on siitä, kauanko se pettymys kestää.

Vuoren mukaan sovittuja asioita ei jäällä tapahdu ja kommunikaatiokatkoksia tulee liikaa. Myös ylivoiman takkuaminen kalvaa mieltä.

- Tulosta ei synny. Se on toisaalta ymmärrettävää, mutta ei ymmärrettävää, Vuori pyöritteli.

- Pitää vaan jaksaa kärsivällisesti. 

Lukko kohtaa perjantaina Ässät Porissa ja Pelicansit lauantaina kotona.

- Porissa ei pidä herpaantua missään vaiheessa. Pelsulla taas toivo elää ja heillä on draivi päällä, näki Vuori.

- Piste-erot ovat pieniä ja tässä on meneillään jo vähän sellainen pudotuspelivaihe. Voittoja haetaan millä hinnalla hyvänsä.

Vuoren mukaan kokoonpanoon saattaa tulla muutoksia.

- Katsotaan ovatko kaikki terveitä. Nyt myös Jere Laaksonen ja Aki Kangasmäki treenaavat taas täällä.

Kertsi painaa

Lukon hyökkääjä Janne Keränen jaksaa polkea pelistä toiseen. Kertsiltäkin odottaisi myös enemmän osumia. Keskiviikkona mies siirrettiin kesken pelin tanskalaisten rinnalta toiseen ketjuun. Torstaina Keränen treenasi kuitenkin taas Bödkerin ja Nielsenin rinnalla.

- Kai siinä ketjuvaihdoksilla yritetään herätellä. Ei se nyt ole aina merkki siitä, että huonosti pelaisi. Paikkoja oli minullakin, mutta ei mennyt sisään, mietti Keränen.

- Tulevat pelit ovat molemmat niin sanotusti kuuden pisteen matseja. Voitolla päästään kympin sakkiin. Niitä voittoja pitää vain ottaa.