Zalewskille pitkä huili

Rauman Lukon keskushyökkääjä Steven Zalewski joutuu pitkälle sairauslomalle. 27-vuotias amerikkalainen sai alaraajavamman harjoitusottelussa Porin Ässiä vastaan ja hänet sairaala Neossa leikanneen ortopedi Janne Sarimon mukaan edessä on kolmesta neljään kuukautta kestävä pakollinen pelitauko.

– Torstainen leikkaus meni hyvin, mutta vamma osoittautui ikävä kyllä odotettua pahemmaksi, Lukon joukkueenjohtaja Mika Kuosmanen harmittelee.

Verkku jättää hyvästit

Pallo-Iirot haastaa sunnuntaina sarjakärki FC Jazzin kotikentällään ottelussa, joka on samalla Verneri Salmisen toistaiseksi viimeinen sinikeltaisessa paidassa. Lakiopintojen perässä Rovaniemelle muuttava puolustuksen jykevä tukipilari epäilee, että tunteet ovat pinnassa.

– Pitkä matka ja monta peliä on puolustettu tämän seuran värejä ja nyt alkaa yksi jakso elämässä päättymään, kertoo Verkku seuran nettisivuilla.

– Eipä tässä paljon hienompaa tapahtumaa voisi kuvitella jäähyväisotteluksi. Vielä, kun kolme pistettä jää Raumalle niin voi hyvillä mielin kääntää uuden sivun laiffissa.

Nousukamppailun kannalta Pallo-Iirot pyrkii enää vain kiusaamaan yhdeksän pisteen karkumatkalla olevaa FC Jazzia. Ainoastaan porilaisten totaalinen sulaminen voi vesittää sen karsintapaikan.

Pallo-Iirot - FC Jazz sunnuntaina Äijänsuolla klo 18.30