Zapolskille jo kauden kuudes nollapeli – Jokerit katkaisi juhlapelissä tappioputkensa

Jokerit katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa perjantaina, kun joukkue voitti seuran 50-vuotisjuhlaottelussa Dinamo Minskin maalein 2–0.

Jokerimaalilla Ryan Zapolski torjui 29 kertaa ja pelasi kauden kuudennen nollapelinsä.

Läntisen konferenssissä pudotuspeliviivan alapuolella oleva Dinamo Minsk antoi Jokereille vaarallisen vastuksen ja oli etenkin kolmannessa erässä niskan päällä. Jokerit teki tarvittavat maalit ja puolusti tiiviisti, mutta viihdyttävimmät elementit jäivät vielä varastoon.

– Ei se ehkä kaunista ollut juhlapelin kunniaksi, mutta voitto tuli, lopulta vain se lasketaan, Jokereiden 2–0-osumaan syöttöpisteen kirjannut Sami Lepistö aloitti.

Jokeriomistaja Hjallis Harkimon avauspuheenvuoro, Otakar Janeckyn palkitseminen fanien äänestämänä kaikkien aikojen suosikkijokerina sekä fanien tekemä koko eteläpäädyn kokoinen kannatuslakana saattelivat Jokerit otteluun juhlavissa tunnelmissa.

– "Otto" kävi tässä kopissakin aamulla moikkaamassa, oli kiva nähdä häntä pitkästä aikaa. Fanien tekemä tifo ja Eteläpäädyn luoma tunnelma, ne olivat mahtava juttu, Lepistö jatkoi.

Jokerit lähtee sunnuntaina neljän ottelun vieraskiertueella Astanaan, Novosibirskiin, Omskiin ja Hanti-Mansijskiin, jonka jälkeen edessä on reilun viikon mittainen maajoukkuetauko.

Lisää aiheesta

Erilainen merkkipäiväjuttu: Korttipakkajoukkueilla synttäriviikonloppu – juhlia Porissa ja Stadissa

Jesse Joensuulta odotetaan lisää maaleja

Mika Niemi sai juonesta kiinni - "Ehkä se nopeuskin on vähän lisääntynyt"