3 tapaa seurata Länskäriä somessa

Länsi-Suomi on päivittäin läsnä sosiaalisessa mediassa, jossa meitä seuraakin jo iso joukko ihmisiä: Facebookissa 2432, Twitterissä 1190 ja Instagramissa 1011 henkeä.

Jokainen Länskärin päivittämä sometili on omanlaisensa, ja niillä julkaistava materiaali poikkeaa hieman toisistaan.

 

Näillä miehillä on Rauman korkein saneeraustyömaa! Vesitornin näköalatasannetta rempataan parhaillaan. Lue lisää huomisesta Länskäristä, joka on diginä luettavissa jo klo 00.01! Kuvagalleria korkeuksista julki jo nyt - linkki biossa. 🔝 #rauma #vesitorni #korkeanpaikankammo

Kuva, jonka Länsi-Suomi (@lansisuomi) julkaisi

Facebookissa toimittajamme jakavat pääasiassa päivän aikana julkaistuja uutislinkkejä. Joskus FB-sivulla voidaan myös etsiä haastateltavia tuleviin juttuihin tai julkaista kuvia toimitukseen saapuneista vieraista.

- Facebook-sivua ylläpitää toimituksen porukka, joten se ei ole paras kanava antaa jakelupalautetta, vaan jakelua koskeva palaute kannattaa aina lähettää suoraan jakelusta vastaaville henkilöille, digituottaja Maija Männistö vinkkaa.

- Juttuvinkkien lähettämisessä FB-sivu toimii sen sijaan toimituksen mailin (toimitus@marvamedia.fi) ohella erittäin hyvin!

Instagramissa kuvia päivitellään rennolla ja nuorekkaalla meiningillä.

- Torstai on perinteisesti vanhojen kuvien julkaisupäivä. Muutoin kuvissa näkyy niin toimituksen arkea, tunnelmia juttukeikoilta ja maisemia sekä hetkiä lähiseudulta. Instassa ei olla turhan vakavasti liikkeellä, kuvien ohessa voi olla vaikkapa haikuja tai siellä voidaan julkaista paikallisväritteisiä meemejä, Männistö kertoo.

Länsi-Suomen Twitter-tili on puolestaan oiva väline päivittäiseen uutisotsikoiden seuraamiseen.

- Twitteriin LS:n uutisotsikot päivittyvät automaattisesti, mutta ihmisen kädenjälki on sielläkin näkyvissä esimerkiksi retwiittausten muodossa. Voimme aina silloin tällöin jakaa muiden käyttäjien osuvia paikallisia päivityksiä, Männistö sanoo.

 

Sumu verhosi/ iltaisen kylänraitin/ Rauma nukahtaa.🌛 #haiku #rauma #iltalenkki

Kuva, jonka Länsi-Suomi (@lansisuomi) julkaisi