604 haki autonrakentajaksi Valmet Automotivelle

604 autonrakentajan urasta kiinnostunutta jätti hakemuksensa Valmet Automotivelle marraskuun rekrytointikampanjan aikana. Avoimia tehtäviä Uudenkaupungin autotehtaalla oli tarjolla yli 100.

– Saavutamme tällä kampanjalla sen autonrakentajien määrän, jota A-sarjan valmistukseen tarvitaan. Tulemme jatkossakin rekrytoimaan henkilöstöä, varsinkin erilaisiin tuotannon tukitehtäviin. Tällä hetkellä haemme muun muassa sähköasentajia ja henkilöitä kunnossapidon tehtäviin, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Juha Laitala.

Tuotantohenkilöstön määrää on lisätty Uudenkaupungin autotehtaalla suunnitelmallisesti A-sarjan valmistusmäärien mukaan. Valmet Automotive on rekrytoinut uusia autonrakentajia kesästä 2013 alkaen, ja tällä hetkellä autotehtaalla työskentelee noin 1 300 autonrakentajaa sekä 300 toimihenkilöä.

Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Hyväksytysti suoritetun rekrytointikoulutuksen jälkeen Valmet Automotive tarjoaa vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla. Haastattelut ja valinnat ovat jo käynnissä.