Aattoiltana autoon törmännyt mopoilija oli kovassa humalassa, eikä hän ollut juhannuksen ainoa nuori rattijuoppo Rauman seudulla

Poliisin haaviin jäi useampi rattijuoppo. Kuvituskuva: LS-arkisto

Juhannusaattoiltana Sampaanalan Alatiellä Raumalla autoon törmännyt mopoilija oli juovuksissa, selviää Rauman poliisiaseman tiedotteesta. Kerroimme kolarista aiemmin pelastuslaitoksen tietojen perusteella tässä uutisessa.

Mopoilija oli poistunut kolarin jälkeen paikalta juosten. Poliisipartion saavuttua paikalle ilmestyi kuitenkin mies, joka kertoi kuljettaneensa mopoa.

Kyseinen vuonna 2003 syntynyt mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat, ja hänet kuljetettiin verikokeisiin poliisiasemalle. Häntä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Juhannusaattoillan kääntyessä juhannusyöksi tavoitettiin Rauman seudulla muitakin rattijuoppoja.

Seminaarinkadulla törkeän rattijuopumuksen lukemat puhalsi vuonna 2003 syntynyt eurajokelainen mopoilija, joka jäi poliisin haaviin puoli yhden aikaan yöllä.

Kahden aikaan Euran Sieravuorentiellä taas jäi kiinni humalassa ajanut vuonna 2000 syntynyt raumalaisnainen.

Ennen kolmea poliisipartio taas sai hätäkeskuksesta ilmoituksen epäillystä rattijuoposta Raumalla. Partio tavoitti ulkomaalaiseksi osoittautuneen epäillyn Teerivaheella ja puhallutti tämän.

Alkometrin lukemat osoittivat miehen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Autossa oli tapahtumahetkellä kolme matkustajaa.

Lisää aiheesta

Hätäkeskukseen soitettiin juhannusaattona yli 11  600 kertaa, mikä on selvä piikki normaalimäärään

Juhannuskokoista ei ole aiheutunut päänvaivaa pelastuslaitokselle Rauman seudulla – "Rauhallista on ollut, ja toivotaan, että sellaisena pysyykin"

Tehtävämäärä oli 10 prosenttia viime juhannusaattoa suurempi – poliisi kertaa tapahtumia tiedotteessa: "Paras yrittäjä oli maalaisisäntä, joka kaljanhakureissullaan suoritti traktorillaan jonkinlaisen piruetin"