AKT ryhtyy myötätuntotyötaisteluun maanantaina

Perjantaina kokoontunut Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliiton hallitus päätti Posti- ja logistiikka-alan unionin työtaistelun myötätuntotyötaisteluun ryhtymisestä. Tukitoimet ajoittuvat ensi viikolle (18.-24.11.).

Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU ry on antanut ilmoituksen työnseisauksesta Posti Oy:ssä. Työnseisaus alkoi maanantaina aamulla 11.11. ja päättyy sunnuntaina 8.12. klo 24.

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry ryhtyy kyseistä työnseisausta koskevaan myötätuntotyötaisteluun, joka alkaa maanantaina 18.11. klo 00:00 ja päättyy sunnuntaina 24.11. klo 22, mikäli Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU ry:n työnseisaus jatkuu.

Myötätuntotyötaistelun aikana AKT:n jäsenet pidättäytyvät työstä Posti Kuljetus Oy:ssä

Jäsenet pidättäytyvät myös muilla työpaikoilla Posti Oy:n tavaroiden ja lähetyksien käsittelystä.

Postin tavaroiden ja lähetyksien käsittelystä pidättäytyminen koskee kuorma-autoalan, linja-autohenkilökunnan, terminaalitoimintaa koskevan, linja-autoasemia, huolinta-alan varastoterminaali ja satamatyöntekijöitä, ahtausalaa ja Avainta Oy:n nosturinkuljettajia koskevien työehtosopimusten piirissä työtä tekeviä AKT ry:n jäseniä.

Lisää aiheesta

PAU:n puheenjohtaja pitää käännettä ratkaiseva – postilaisten sopimusta hierotaan nyt vanhan sopimuksen pohjalta

Vain tilaajille Postin lakko toi vipinää Matkahuoltoon – Rauman toimipisteelle on palkattu kiireapulaisia kasvaneeseen kysyntään

Ministeri Paatero: "Luotan, että postilakkoon löydetään sopu"

Postialan neuvotteluissa päästiin pieni askel eteenpäin ilman läpimurtoa – lakko jatkuu, seuraavat neuvottelut perjantaina