Alma-dokumenttielokuva ensi-iltaan maaliskuussa – katso täältä traileri tulevasta elokuvasta

Laulaja-lauluntekijästä kertovan elokuvan on ohjannut Pamela Tola.

| Päivitetty

Kansainvälistä uraa tekevän laulaja-lauluntekijä Alman tähänastinen elämä ja ura on koottu Alma – Life Must Be Beautiful -dokumenttielokuvaksi, joka saapuu valkokankaille maaliskuussa.

Elokuvan on ohjannutPamela Tola. Katso virallinen traileri

Elokuva valottaa ensimmäistä kertaa Alman elämää, uraa ja persoonaa, matkaa ryysyistä rikkauksiin, kertoo selviytymistarinan köyhän perheen lapsesta isojen lavojen staraksi.

Elokluva näyttää aitoa arkistomateriaalia Alman lapsuudesta viimeisimpiin keikkakiertueisiin – intiimeistä hetkistä ystäväporukan kesken uran ja julkisuuden kääntöpuoliin. 

– Oon tosi jännittyny, mut onnellinen, että tää dokkarielokuva tulee vihdoin ulos! On ollu hankala pitää tätä salaisuutta sisälläni, koska ollaan kuvattu tätä niin monta vuotta, lähestulkoon koko mun elämä. Dokkari on todella raaka ja rehellinen, ja se tottakai jännittää ekstra paljon. En oo päästäny ihmisiä koskaan aikasemmin näin aidosti lähelle mua, Alma kommentoi tiedotteella.

Kymmenen vuotta sitten Idolsista suomalaisten tietoisuuteen ja nopeasti maailmanlaajuisesti tunnetuksi artistiksi noussut Alma on tehnyt kansainvälistä uraa sekä kirjoittanut biisejä maailmantähdille kuten Miley Cyrusille, Ariana Grandelle, Lana Del Reylle ja Charli XCX:lle.

Alman menestyskappaleita ovat muun muassa Karma, Dye My Hair ja Chasing Highs.

Hänet on palkittu Suomi-palkinnolla, MTV Music Awardseilla, The European Border Breakers Awardsilla (EBBA) ja kolmella Emma-palkinnolla.

Alma on tulevassa Emma Gaalassa ehdolla viidessä kategoriassa ollen yksi tämän vuoden eniten ehdokkuuksia kerännyt artisti.

Elokuvassa ovat esillä myös Alman kaksonen Ano Miettinen, vanhemmat, puoliso Natalia Kallio, artistit Sini Sabotage, Erika Vikman, Miley Cyrus sekä fanit, managerit, biisintekijät, tuottajat ja toimittajat.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut