Altistumisia Tenavakallion päiväkodissa, Winnovassa ja Joogasali Tähdessä

Rauman terveyspalvelut tiedottaa monesta eri viime viikolla tapahtuneesta korona-altistumisesta.

Tenavakallion päiväkodin työntekijällä on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saanut on työskennellyt päiväkodissa tartuttavuusaikana 24.-25.11. Naperot-ryhmän lapsista altistuneita on 16 ja aikuisista yhdeksän. Tartunnan saanut on asetettu eristykseen ja altistuneista aikuisista kaksi on määrätty karanteeniin. Tartunnanjäljityksestä otetaan yhteyttä altistuneiden lasten perheisiin. Sekä Naperot- että Veijarit-ryhmän lasten huoltajille on tiedotettu päiväkodin koronatapauksesta.

Rauman Winnovan LVI 20 -luokan opiskelijalla on todettu koronatartunta. Opiskelija on ollut koulussa tartuttavuusaikana 24.-26.11. Altistuneita ovat neljä opettajaa ja kaksi opiskelijaa, joista toinen on asetettu karanteeniin. Winnova tiedottaa kyseisen luokan opiskelijoita tartunnasta. 

Joogasali Tähdessä (Vanhankirkonkatu 6) on voinut altistua koronalle torstaina 25.11. klo 18-20.30. Yksi henkilö on katsottu altistuneeksi. Muita joogatunnille osallistuneita kehotetaan tarkkailemaan oireita ja hakeutumaan tarvittaessa testiin.

Kaikki eri paikoissa altistuneet ohjataan tai on ohjattu koronatestiin. 

Raumalla viimeisen kuukauden aikana todetut mahdolliset altistumistilanteet on koottu sivulle www.rauma.fi/altistumiset.