Apetit Oy aloittaa Pyhäjärven järvikalapihvin tuottamisen

Kalastaja Jouni Aaltonen maistatti Säkylän torilla järvikalapihvejä jo kesällä 2013. Kuva: LS-arkisto/Juha Sinisalo

Apetit Ruoka Oy alkaa valmistaa Säkylässä Pyhäjärven kalasta järvikalapihvejä, uutisoi Alasatakunta.

Järvikalapihvejä on jo kehitelty usean vuoden ajan ja tuotteelle on etsitty isompia markkinoita.

Alkuvaiheessa järvikalapihvin markkinointia suunnataan vain suurtalouskeittiöille ja tuote pyritään saamaan markkinoille vuoden vaiheessa.

Järvikalapihvit valmistetaan Pyhäjärven särjestä ja ahvenesta. Tuotetta on kehitetty yhteistyössä Apetitin, Pyhäjärvi-instituutin sekä Kolvaan Kalaa luotsaavan säkyläläisen yrittäjän Jouni Aaltosen kanssa.