Apetitin toimitusjohtaja vaihtuu – uusi pomo tulee HKScanilta

- Liiketoiminnan tehostaminen ja kannattavuuden selkeä parantaminen ovat hallituksen ja syyskuussa aloittavan toimitusjohtajan tärkeimmät tehtävät, linjaa Apetitin hallituksen puheenjohtaja Simo Palokangas.

| Päivitetty

Apetitin toimitusjohtaja Juha Vanhainen siirtyy sivuun elokuun lopussa. Sen jälkeen hän on kolme kuukautta käytettävissä "hallituksen määrittämiin erillisprojekteihin".

Elintarvikeyrityksen uusi toimitusjohtaja on Esa Mäki. Hän aloittaa syyskuun alussa.

Mäki, 52, tulee HKScanista. Hänen pestinsä lihakonsernissa jää lyhyeksi, sillä Mäki aloitti lihataseen ja tilaustoimitusketjun vastaavana johtajana vain kolmisen kuukautta sitten.

HKScaniin Mäki siirtyi kilpailijan leivistä. Hän oli Atrian viennin ja teollisuusmyynnin johtaja. Aiemmin Mäki on ollut toimitusjohtajana muun muassa Best Inissä, Biolanissa, Finnproteinissa, Broilertalossa ja HK Ruokatalossa. 

– Uuden ja aikaisempien työtehtävieni yhteinen nimittäjä on suomalainen ruokateollisuus. Maalta kotoisin olevana minulla oli jo nuorena kontakti kotitilani tuotteita jalostaneeseen Lännen Tehtaisiin. Apetitilla käynnistetyt kehitystoimet, joiden tavoitteena on kasvun ja kannattavuuden parantaminen, tulevat olemaan painopisteenä myös jatkossa, sanoo Mäki Apetitin tiedotteessa.

– Liiketoiminnan tehostaminen ja kannattavuuden selkeä parantaminen ovat hallituksen ja syyskuussa aloittavan toimitusjohtajan tärkeimmät tehtävät, linjaa Apetitin hallituksen puheenjohtaja Simo Palokangas.

Vanhainen on johtanut Apetitia lähes viisi vuotta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut