Mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan? – Apua koronasta kärsiville yrityksille

Kuvituskuva: Unsplash

Mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan? Miten työpaikoilla on syytä varautua koronaviruksen etenemiseen? Miten työpaikalla kannattaa toimia, jos työntekijä epäilee saaneensa koronavirustartunnan? Millaisia etätyökäytäntöjä yrityksessä voidaan ottaa käyttöön ja mikä on suositeltavaa? Korvaako Kela?

Näitä asioita mietitään suurissa ja pienissä suomalaisyrityksissä juuri nyt.

– Jotta yrittäjän ei tarvitsisi etsiä tietoa vaikeisiin tilanteisiin eri lähteistä, kokosimme heille Kaikki koronasta yrittäjille sivuston, jolla on olennainen tieto, jonka yrittäjä tarvitsee saadakseen yrityksensä selviämään yli koronakriisin, Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila kertoo tiedotteessa.

Verkkokoulutus koronaongelmista selviämiseen

Suomen Yrittäjät järjestää yrittäjille myös verkkotietoiskuja, joissa käydään läpi useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä asioita mitä yrittäjän pitää tietää koronaviruksen vaikutuksista työsuhteisiin ja yritystoimintaan. Koulutus tallennetaan, ja tallenne on katsottavissa, vaikka yrittäjä ei ehtisi osallistumaan koulutukseen reaaliajassa. Koronan liittyvät tietoiskut alkavat perjantaina 13.3. Niitä järjestetään tarpeen mukaan lisää.

Lisätietoa uutiskirjeellä ja apua puhelinneuvonnasta

Perjantaina 13.3. Suomen Yrittäjien jäsenyrittäjät saavat myös ylimääräisen uutiskirjeen koronasta.

–Jos yrittäjä ei saa vastausta kysymyksiinsä koronasivuiltamme, tietoiskuistamme tai uutiskirjeestä, kannattaa soittaa puhelinneuvontaamme ja seurata sosiaalisen median kanaviamme Facebookia ja Twitteriä, Taru Jussila rohkaisee.

Lisää aiheesta

Suomi lähellä epidemiaa – THL painottaa, että kaikkien on nyt toimittava ohjeiden mukaan, jotta koronan eteneminen hidastuu

Vain tilaajille Raumalaisilla kuntosaleilla ei ole käynyt asiakaskatoa koronapelon vuoksi

Kaikki Pallo-Iirojen tapahtumat jäihin koronatilanteen vuoksi

RMC:n eli Rauman telakan työntekijällä koronatartunta – "Jäi lomamatkan jälkeen kotiin"

Korona muuttaa asepalvelusta Porin prikaatissa – kertausharjoitukset perutaan toistaiseksi

Rauman neuvontapuhelin koronakysymyksiin avataan tänään

Laitilassa kolme koronaan sairastunutta – kaupunki tiedottaa lisää perjantaina