Ari Reunanen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Euran Sosialidemokraatit ry on asettanut Ari Reunasen SDP:n ehdokkaaksi vuoden 2015 eduskuntavaaleihin.

– Olen innoissani saamastani luottamuksesta ja mahdollisuudesta lähteä tavoittelemaan kansanedustajuutta. Työkokemukseni eduskunnasta antaa hyvät lähtökohdat tavoitteelle. Ehdokkuudessa on kuitenkin kyse joukkuepelistä, vahva ja laaja tuki on tärkeää. Jokainen on lämpimästi tervetullut mukaan, toivottaa Reunanen.

Poliittisista linjauksistaan Euran demareiden puheenjohtaja nostaa esille kolme kärkeä: työllisyys, koulutus ja palvelut.

– Meidän pitää saada lisää työpaikkoja ja satakuntaisille nuorille tulee varmistaa mahdollisuus laadukkaaseen koulutukseen kotimaakunnassaan. Yhtälailla tämä aika tarvitsee perheiden ja senioreiden puolestapuhujaa. Meidän on huolehdittava turvallisen arjen takaavista palveluista. Niihin kuuluvat niin toimiva päivähoito kuin esimerkiksi omaishoitajien tukeminen. Heidän tekemäänsä arvokasta työtä tulisi nostaa enemmän keskiöön, linjaa Reunanen.

Ari Reunanen on 30-vuotias filosofian maisteri, joka työskentelee vastuukoordinaattorina sosiaalialan järjestössä. Reunanen toimii muun muassa Euran kasvatus- ja opetuslautakunnan puheenjohtajana. Hän on aiemmin työskennellyt niin ammattijääkiekkoilijana kuin kansanedustaja Kristiina Salosen eduskunta-avustajana.

Euran demarit päättivät ehdokkuudesta kevätkokouksessaan sunnuntaina 23. maaliskuuta.