Ari Reunanen Eurasta lähtee demarien eduskuntavaaliehdokkaaksi

Euralaisdemari Ari Reunanen aikoo lähteä eduskuntavaaliehdokkaaksi. Arkistokuva: Riina Kaski

Euran sosialidemokraatit kertoo tiedotteessa Ari Reunasen lähtevän tavoittelemaan paikkaa eduskunnassa.

Euran kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen jäsenenäkin toimivalla Reunasella katsotaan olevan "erinomaiset mahdollisuudet tulla valituksi", sillä viime eduskuntavaaleissa läpimeno jäi vain 300 äänestä kiinni, kertoo Euran demarien puheenjohtaja Harri Lehtonen.

– Aluevaalit osoittivat kuinka paikallisesti voimat yhdistämällä menestytään. Pyhäjärviseudulla onkin nyt mahdollisuus lisätä alueen kansanedustajien määrää. Tämä on koko alueen edunvalvonnan ja kehittämisen kannalta tärkeää, Lehtonen sanoo tiedotteessa.

Reunanen itse kertoo vaaliteemoikseen energiakriisiin ja elinkustannusten nousuun vastaamisen: niihin pitää hänen mukaansa löytää ratkaisuja nopeasti.

– Ihmisistä tulee pitää huolta vaikeuksien ja epävarmuuden keskellä. Muutos on myös mahdollisuus ja siihen tarttuessa voidaan Satakuntaan luoda myös uusia työpaikkoja. Opettajana ja perheenisänä koen myös erittäin tärkeäksi katsoa tulevaisuuteen ja huolehtia lasten, perheiden ja senioreiden hyvinvoinnista sekä hyvän elämän edellytyksistä, Reunanen kertoo.