Asuntoon tunkeutunut pahoinpiteli asukkaan sairaalakuntoon Säkylässä – riisti asukkaalta pienoiskiväärin ja hakkasi aseen perällä päähän

Poliisi sai taltutettua aggressiivisesti käyttäytyneen miehen etälamauttimen avulla.

| Päivitetty

Alle kolmekymppinen säkyläläispariskunta koki lauantaina kauhunhetkiä, kun vuonna 1993 syntynyt mies tunkeutui heidän asuntoonsa ja pahoinpiteli asunnon miespuolisen asukkaan sairaalakuntoon.

Aiempia erimielisyyksiä selvittelemään tullut tunkeutuja oli kertonut vierailuaikeistaan etukäteen, mihin asukas oli varautunut pienoiskiväärinsä kanssa.

Asuntoon sisään tunkeutunut epäilty riisti kuitenkin miesasukkaalta aseen ja pahoinpiteli lyömällä asukasta aseen perällä useita kertoja vartaloon ja päänseudulle. Lisäksi tunkeutuja potki lyöntien seurauksena maahan kaatunutta miestä.

Tunkeutuja ehti poistua paikalta ennen poliisin tuloa, mutta pienen takaa-ajon jälkeen virkavalta tavoitti epäillyn. Hän kuitenkin vastusteli aggressiivisesti poliisin käskytystä, minkä vuoksi poliisi käytti taltuttamiseen lopulta etälamautinta.

Tekijä kuljetettiin Porin poliisivankilaan. Hänet on pidätetty epäiltynä törkeään kotirauhan rikkomiseen, törkeään pahoinpitelyyn, virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen sekä useisiin liikennerikoksiin.

Törkeän pahoinpitelyn uhri on loukkaantunut vakavasti, ja hän on sairaalahoidossa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut