Auramaa-yhtiöt tekee ison varastoinvestoinnin Raumalle

Euralainen Auramaa-yhtiöt tekee ison varastoinvestoinnin Raumalle Susivuoren teollisuusalueelle. Yhtiö on solminut merkittävän sopimuksen kotimaisen asiakkaan varasto- ja kuljetuspalvelujen tuottamisesta seuraavan viiden vuoden aikana.

Yhtiö laajentaa nykyisiä toimitiloja noin 4000 neliöllä, minkä jälkeen yrityksellä on käytössä Raumalla noin 6000 neliötä terminaali- ja varastotilaa. Investoinnin kustannusarvio on noin kolme miljoonaa euroa, ja valmistuessaan se työllistää 4-6 vakituista työntekijää.

Hankkeen suunnittelu käynnistyy välittömästi, ja sen on tarkoitus olla valmis toukokuussa 2015.

Toimitusjohtaja Pekka Auramaa kertoo yrityksen tiedotteessa myös ihmettelevänsä Rauman kaupungin lähtemistä takaajan rooliin Lakarin teollisuusalueella.

- Kaupungin tulee luoda kaikille yrityksille hyvät ja tasapuoliset edellytykset harjoittaa liiketoimintaa. Tähän sopii erittäin huonosti kaupungin suora taloudellinen panostus valikoituihin yrityksiin ja niiden toimintaan.

– Rahoittajien kiristäessä jatkuvasti yritysrahoituksen saantia, ei ole kaupungin asia järjestellä lainoja yrityksille lähtemällä lainojen takaajaksi. Tämä luo eriarvoisuutta yritysten välille ja vääristää kilpailua, Auramaa jatkaa.