Auramarine Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Auramarine Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Ole Skatka Jensen 1. marraskuuta alkaen.

Tanskalaisella Ole Skatka Jensenillä on laaja kokemus kansainvälisen meriteollisuuden alalta ja hän on toiminut useissa kansainvälisissä tehtävissä asemapaikkanaan muun muassa Malesia, Hollanti ja Qatar.

Hän on työskennellyt toimitusjohtajana islantilaisessa Marorka International Group A/S:ssä, joka on johtava meriteollisuuden energianhallintaohjelmistojen tuottaja.

Tätä ennen hän työskenteli 20 vuotta saksalaisen MAN Diesel & Turbo -ryhmän palveluksessa ja viimeksi MAN Diesel & Turbo Qatar Navigation LLC:n toimitusjohtajana.

– Ole Skatka Jensenin laaja kansainvälinen kokemus yhdistettynä hänen monipuoliseen laiva- ja meriteollisuuden tuntemukseensa auttavat meitä kehittämään tuotteitamme, säilyttämään ja edelleen parantamaan johtavaa markkina-asemaamme sekä laajentamaan toimintaamme, kertoo Auramarinen hallituksen puheenjohtaja, Hollming-konsernin konsernijohtaja Jyrki Heinimaa.

Auramarine Oy:n varatoimitusjohtajaksi nimikkeellä CFO, Executive Vice President on nimitetty 1. marraskuuta alkaen Tuomas Vasama (DI, eMBA).

Auramarinen toimitusjohtajana vuodesta 2013 toiminut Mats Eriksson siirtyy toisen yhtiön palvelukseen.