Auto katon kautta ympäri, peltiä ruttuun ja humalassa ratissa - vaarallisia tilanteita Raumalla ja Eurassa

Raumalaisen naiskuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvavallisuuden vaarantamiseen Rauman Sorkanmaantiellä torstaina kello 19.32.

Nainen oli menettänyt henkilöauton hallinnan jyrkässä mutkassa ja suistunut ojaan, jolloin auto oli pyörähtänyt katon kautta ympäri. Kuljettaja ja kaksi matkustajaa kuljetettiin sairasautolla tarkastettaviksi.

Euralaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja katsastamattomalla ajoneuvolla ajamiseen. Mies saatiin kiinni Eurantien ja Vahentien risteyksessä perjantaiaamulla kello kolmelta.

Mies oli poliisin mukaan ilmeisesti ajanut korkeaan rotvallin reunaan niin, että pyörän ripustukset olivat pettäneet. Puhalluskokeessa tulos oli 1,93 promillea. Mies määrättiin ajokieltoon.

Ulkomaalaisen miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Rauman Vähämaanpuiston ja Kanavakadun risteyksessä torstaina kello 17.50. Mies ei ollut havainnut edellään risteyksessä jalankulkijan takia pysähtynyttä henkilöautoa vaan ajoi sen perään. Perään ajetun auton matkustaja valitteli niskaansa kolarin jälkeen.