Autoilijat törttöilivät Lokalahdella ja U:gissa

Varsinais-Suomen poliisilla on loppuviikosta riittänyt töitä humalaisten autoilijoiden kanssa. Humalassa tai muuten varomattomasti on ajeltu ainakin Lokalahdella ja Uudessakaupungissa.

Poliisi havaitsi henkilöauton ojassa Haaroistentiellä Lokalahdella lauantaina 20.7. noin kello neljän aikaan aamulla. Auto oli ajanut ojaan tien vasemmalle puolelle, ja sen mieskuski oli sekavan oloinen. Osoittautui, että mies oli turkulainen ja syntynyt vuonna 1975.  Hän puhalsi alkometriin 1,9 promillen lukemat. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Uudessakaupungissa Lokalahdentiellä poliisia vastaan ajoi niin ikään lauantaiaamuna 20.7. auto, joka kulki 132 km:n tuntivauhtia 80 km/h rajoitusalueella. Partio pysäytti auton. Sen kuljettaja oli paikkakuntalainen vuonna 1994 syntynyt mies kyydissään neljä matkustajaa. Mies puhalsi alkometriin puhtaan tuloksen, mutta hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon  törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä. Tapaus sattui hieman ennen aamu viittä.

Poliisi pysäytti vielä kello yhdeksän aikaan lauantaiaamuna  Lokalahdella Puotilantiellä henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut paikkakuntalainen vuonna 1938 syntynyt mies puhalsi aikaan 0,7 promillea ja myöhemmin tarkkuusalkometriin 0,22 mg/l. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.