Autoon tunkeutunut mies uhkasi pistoolilla

Kiskolaismies oli ollut lauantain vastaisena yönä puoli kahden aikoihin lähdössä autolla salolaiselta pysäköintialueelta, kun auton eteen oli yllättäen tullut tuntematon mies. Kuljettajan jouduttua pysähtymään oli kyseinen mies noussut autoon, vetänyt esille pistoolin ja osoittanut sillä kuljettajaa. Mies oli asetta esillä pitäen käskenyt kuljettajan ajaa Pertteliin, jossa matka oli keskeytynyt umpikujaan.

Tässä vaiheessa uhkaaja oli itse halunnut siirtyä auton kuljettajaksi. Voimakkaasta päihtymystilasta johtuen ajo oli kuitenkin päättynyt lyhyen peruutuksen jälkeen lumipenkkaan. Miehet olivat jatkaneet jalan aseen jäädessä autoon.

Kiskolaismiehen oli onnistunut karistaa häntä seuraamaan lähtenyt päihtynyt uhkaaja kannoiltaan, minkä jälkeen hän oli pystynyt soittamaan hätäkeskukseen.

Yksin jäätyään uhkaaja oli yrittänyt murtautua omakotitaloon Perttelin Hähkänällä; naapuri oli kuitenkin herännyt lasin helinään ja havainnut miehen juuri kun tämä oli ollut yrittämässä sisään rikkomastaan ikkunasta. Poliisipartio tavoitti murtopaikalta karkuun lähteneen miehen lähistöltä.

Kyseessä on poliisin entuudestaan tuntema salolainen mies, joka puhalluskokeessa puhalsi tuloksen 2,35 promillea. Hänellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Miehen uhkailuun käyttämä pistooli osoittautui deaktivoiduksi.