Avajaistapahtuma houkutteli Wänniin

Kauppakeskus Wännin ulkoasu on saanut kaupunkilaisilta paljon positiivista palautetta. Vanhan Rauman puoleinen päätyseinä tulee olemaan vihreiden köynnöskasvien peittämä. Kauppakeskuksessa on vaatekauppoja, pankki, kirjakauppa sekä kahvila, joka kantaa kauppakeskuksen entistä nimeä. Myymäläpäällikkö Nina Kotiranta on erittäin tyytyväinen uusiin toimitiloihin. Heta Pullinen oli saapunut fantasiakirjaostoksille Hinnerjoelta asti. Eerika Sonne tekee Martti Vahteristolle hiustatuointia. Milja-sisko sai poskelleen kukkasen. Lindexillä työskentelevä Sanna-Maria Talvio jakoi tikkareita makeannälkään. Wännin ulkoasu miellyttää myös naapuritalojen asukkaita. Teemu ja Essi Suonpää lähtivät avajaisiin lastensa Neean ja Lennin kanssa.

Kuvat: Pekka Lehmuskallio

Kauppakeskus Wännin avajaistapahtumaa vietettiin lauantaina syyskuisessa auringonpaisteessa. Puoleenpäivään mennessä uuteen kauppakeskukseen oli käynyt tutustumassa jo satoja ihmisiä.

Kauppakeskuksen ulkoasu on saanut kaupunkilaisilta erityisen hyvää palautetta. Moni avajaisissa vieraillut on sitä mieltä, ettei valtavalle ostoskeskukselle ole Raumalla tarvetta. 

Lue lisää kaupunkilaisten tuntemuksia sunnuntain Länsi-Suomesta.

Lisää aiheesta

Suvituulesta tuli Wänni