Avoterveydenhuoltoon ja aluesairaalaan muutoksia kesäksi

Avoterveydenhuollon eri toimintoja sopeutetaan kesän aikana käytettävissä olevien voimavarojen mukaisesti. Pääterveysasemalla lääkärien ja hoitajien vastaanottopalvelut järjestetään pääasiassa normaalisti. Poikkeuksena ovat yksittäiset erityistyöntekijät ja –toiminnot. Esimerkiksi nuorten vastaanottopiste Vorri on suljettu heinäkuussa. Lääkinnällinen kuntoutus on puolestaan avoinna koko kesän, mutta toimintaa supistetaan. Apuvälinelainaamo on avoinna normaalisti.
Lapin, Uotilan ja Kodisjoen terveysasemien lääkärin ja hoitajan vastaanottopalvelut järjestetään heinäkuussa keskitetysti pääterveysasemalla Steniuksenkadulla. Laboratorionäytteenotto tapahtuu ajanjaksolla Rauman aluesairaalan laboratoriossa. Suun terveydenhuollon palvelut on keskitetty kesäksi Steniuksenkadun keskushammashoitolaan. Näin tehdään myös Pyynpään aseman kohdalla. Äitiysneuvolan asiakkaat hoidetaan ajalla Nortamonkadun terveysasemalla, samoin lastenneuvolan asiakkaat.
Työterveyshuollon sairaanhoitovastaanotto toimii normaalisti koko kesän, joskin terveystarkastuksia tehdään rajoitetusti ajalla 1.7.–11.8. Päihdeklinikan sairaanhoitaja päivystää normaalisti.
Rauman aluesairaala sulkee heinäkuussa leikkausosaston, päiväkirurgian ja  endoskopiayksikön. Myös naistentautien, lastentautien, korva-, nenä-, ja kurkkutautien sekä fysioterapian poliklinikat on suljettu.
Muut aluesairaalan osastot ja poliklinikat toimivat kesäajan supistetusti.