Botnia Mill Service myös uuden sahan kunnossapitokumppaniksi - "Aloitamme rekrytoinnit välittömästi, puhutaan paristakymmenestä"

Nykyisin Caverioniin kuuluva Botnia Mill Service on on pitkään vastannut Metsä Fibren sellutehtaiden kunnossapidosta, myös Raumalla. 

| Päivitetty

Botnia Mill Service on tehnyt sopimuksen Metsä Fibren Raumalle rakennettavan sahan prosessin kunnossapidosta. Kiinteistökunnossapito ei sopimukseen sisälly.

Nykyisin Caverioniin kuuluva Botnia Mill Service on pitkään vastannut Metsä Fibren sellutehtaiden kunnossapidosta, myös Raumalla. 

- Uusi teknologia ja koneoppimiseen perustuva käyttödatan analysointi mahdollistaa myös kunnossapidon tarkemman kohdentamisen. Rauman sahalle on myös tärkeää, että kumppanimme on sitoutunut yhteisiin turvallisuustavoitteisiin, sahanjohtajaLiisa-Maija Perävainio sanoo tiedotteessa.

- Uudella sopimuksella saavutetaan merkittäviä synergiaetuja, ja pääsemme johtamaan kunnossapitoa kokonaisuutena, kun olemme jo valmiiksi hoitamassa Rauman sellutehtaan kunnossapitoa, kommentoi Caverion Teollisuuden divisioonajohtaja Elina Engman.

Hän lisää, että rekrytoinnit aloitetaan välittömästi.

- Meillä on sellun puolella noin 40 henkeä tällä hetkellä ja uusia rekrytään sahan puolelle hieman alle 20, kertoi Engman Länsi-Suomelle.

Sahaprojektin tilanteesta lisää:

https://ls24.fi/uutiset/tama-betonimohkale-on-tarkea-sahauslaadun-tekija-projektijohtaja-kertoo-mihin-metsa-fibre-tarvitsee-164-tallaista-betonielementtia

10.47 Lisätty Engmanin vastaus rekrytointien määrästä

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut