Candidan omistaja palkittiin vuoden raumalaisena yrittäjänaisena

Titta Laine sai kuulla tulleensa valituksi vuoden raumalaiseksi yrittäjänaiseksi, kun hän oli ajamassa Turusta tyttärensä Linda Laineen kyydillä kotia kohti.

– Äidin puhelin soi ja luulin, että hän on voittanut vähintään lottovoiton tai etelänmatkan, sillä hän oli niin innoissaan, Linda Laine kuvailee.

Oli jotenkin sopivaa sattumaa, että puhelu tuli juuri tilanteessa, jossa äiti ja tytär olivat yhdessä – niin he ovat päivittäin myös naisten vaatteita myyvässä Candida-liikkeessä Vanhassa Raumassa.

Tulevaisuuden yrittäjänäkymiä Raumalla Titta Laine pitää edelleen hyvinä. Verkkokaupan suosion kasvaessa henkilökohtainen palvelu pitää edelleen pintansa. Vanhan Rauman kylkeen kaavailtu kauppakeskuskin saa yrittäjältä positiivista palautetta.

– Mikäli kauppakeskukseen tulisi ketjuliikkeitä, ei paikallisten asiakkaiden tarvitsisi lähteä henkkamaukan perässä esimerkiksi Poriin.

Omaa yritystään hän ei silti kauppakeskuksen katon alle havittele.

– Toivon myös, että muutkaan Vanhan Rauman liikkeet eivät lähde siirtymään täältä pois. Tällä hetkellä Vanha Rauma on kuin kauppakeskus ilman liikealuetta yhdistävää kattoa – silti kaikki liikkeet ovat vain parin askeleen päässä toisistaan.