Christina Aguilera ensimmäistä kertaa Suomeen – saapuu Pori Jazzeille

Christina Aguilera tunnetaan muun muassa hiteistään ”Beautiful”, ”Genie in a Bottle” ja ”Fighter”. Kuva: Luke Gilford

Kuusi Grammya voittanut ja maailmanlaajuisesti yli 43 miljoonaa levyä myynyt Christina Aguilera saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa urallaan. Hän esiintyy heinäkuussa Pori Jazzeilla.

Äskettäin julkaistiin tieto, että Aguilera aloittaa toukokuussa konserttiresidenssin Las Vegasissa. Residenssissä on kesällä tauko, jonka aikana Aguilera tekee esiintymisiä Euroopassa, missä hän ei ole ollut kiertueella 13 vuoteen. Vierailu Pori Jazzissa on Aguileran ainoa esiintyminen Skandinaviassa.

Musiikkiuransa ohella Aguilera tunnetaan näyttelijänä, joka on nähty muun muassa vuonna 2010 ensi-iltansa saaneessa musiikkielokuvassa Burleski. Aguileralla on oma tähti Hollywoodin walk of famella, ja hän on yksi yhdysvaltalaisen The Voice -ohjelman alkuperäisistä tuomareista.

Aguileran tuorein studioalbumi Liberation julkaistiin viime vuoden kesällä. Uuden materiaalin ohella Pori Jazzissa kuullaan Aguileran isoimpia hittejä sekä läpileikkaus tähtiartistin 20-vuotisesta urasta.

Pori Jazzin pääkonsertit järjestetään Kirjurinluodon konserttipuistossa torstaina 18., perjantaina 19., ja lauantaina 20. heinäkuuta. Festivaalin aiemmin julkaistujen esiintyjien joukosta löytyvät muun muassa Toto, Stray Cats, Melody Gardot ja Angélique Kidjo.

Lisää aiheesta

Pori Jazziin tulossa Toto, Angelique Kidjo ja Ville Valo & Agents

Pori Jazz varoittaa väärennetyistä pääsylipuista