Coreplast Laitila Oy on ostanut Jollmax Coating Oy:n koko osakekannan

Salossa toimivan Jollmax Coating Oy:n koko osakekanta on myyty torstaina Coreplast Laitila Oy:lle. Jollmaxin toimitusjohtaja, tuotantopäällikkö ja koko muukin henkilöstö jatkavat tehtävissään. Yhtiö tulee jatkamaan olemassa olevalla nimellä ja nykyisissä toimitiloissa.

Jollmax Coating Oy on teollisen pintakäsittelyn, märkämaalauksen, jauhemaalauksen, water print -teknologian ja erilaisten painatusten sopimusvalmistaja. Yhtiön liikevaihto on noin 2,1 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee 20 työntekijää.

Jollmax Coating Oy on toiminut pitkään Coreplast Laitila Oy:n sopimusvalmistajana muovituotteiden maalauksissa, painatuksissa ja erikoispinnoituksissa. Integraation myötä Coreplast Laitila Oy pystyy varmistamaan asiakkailleen eri pinnoitusmenetelmien häiriöttömän saatavuuden tuotteisiin. Yrityskauppa vahvistaa Coreplastin kasvustrategian toteuttamista.

Coreplast Laitila Oy on yksi johtavia suomalaisia muovin ruiskupuristajia.

– Jollmaxin hankinta varmistaa häiriöttömän toimitusketjun Coreplastin nykyisille ja tuleville asiakkaille, jotka tarvitsevat tuotteissaan Jollmaxin tuottamia palveluita. Otamme haltuumme hyvin toimivan ja kehittyvän yhtiön, toimitusjohtaja Mikko Toivonen sanoo.