Darude esiintyy Halikon vesitornin katolla lauantaina – konsertti kaikkien katsottavissa Youtubessa

Darude eli Ville Virtanen asuu nykyisin Salossa. Arkistokuva: Jere Grönber

Darude esiintyy viikonloppuna lauantaina 4. heinäkuuta ilmaiskonsertissa Halikon vesitornin katolla. Nykyisin Salossa asuvan Daruden lisäksi Oodi tower special -konsertissa esiintyy myös joukko muita paikallisia artisteja, kuten Alora & Senii, Basile Renaud B2B Fjunu, DJ AL, Sputnik ja Luna G.

Tapahtumaan ei myydä ollenkaan lippuja, vaan se striimataan Youtuben kaikkien katsottavaksi ilmaiseksi.

– Oodi-musiikkitapahtumaa on järjestetty Salossa jo usean vuoden ajan erilaisina tuotantoina eri paikoissa. Viime vuoden pidimme taukoa, mutta nyt päätimme järjestää tapahtuman varsin ainutlaatuisella tavalla, kertoo salolainen Jarkko Anttila, joka on ollut järjestämässä Oodia jo parinkymmenen vuoden ajan.

– On hienoa, että koronakesään saadaan tällainen taatusti turvallinen yleisötapahtuma, ja että yksi Salon seudun maamerkeistä toimii ennakkoluulottomasti myös kulttuurikäytössä. Daruden laajan fanijoukon myötä tapahtuma kiinnostaa varmasti myös kansainvälisesti ja voimme striimin kautta tuoda esille seudun upeaa kesäistä luontoa, toteaa Salon vs. kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen.

Halikon vesitorni on noin 20 metriä korkea. Torni on rakennettu vuonna 1970, ja 1990-luvun alun peruskorjauksessa se sai linnamaisen olemuksen.

Vesitorni sijaitsee Kärävuorella entisen Halikon kunnan alueella nykyisessä Salossa ja näkyy valaistuna kauas myös yöaikaan.

Oodi Tower Special alkaa lauantaina 4. heinäkuuta kello 18 ja päättyy kello 23. Koska tapahtuma järjestetään ulkotiloissa, on sen toteutumisessa säävaraus.

Tapahtuma on kaikkien vapaasti katsottavissa Youtubessa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Täysi matkabaari seurasi Daruden euroviisuesitystä! – palaa illan tunnelmiin