Darude: "Putoaminen suomeksi sanottuna ketuttaa aika rankasti"

Darude eli Ville Virtanen on karsiutunut Eurovision laulukilpailun finaalista. Illan semifinaalin 17 esiintyjästä kymmenen eteni finaaliin. Darude esitti semifinaalissa Look Away -kappaleen yhdessä solistina toimineen Sebastian Rejmanin kanssa.
Virtasta ja Rejmania viisumatkan päättyminen harmitti suunnattomasti.

– Sanoin tuossa äsken, kun joku kävi kysymässä, niin se on veellä alkava sana, mutta suomeksi sanottuna ketuttaa aika rankasti. Olemme tehneet pitkään duunia, tehtiin mielestämme pieteetillä ja hyvillä arvoilla niin sanotusti. Nyt tällainen tulos, niin kyllä kismittää, Virtanen kertoi.

– Tämä tarkoittaa käytännössä, että palloilemme täällä, kun muut juhlivat ja tsemppaavat finaaleihin. Sekin jopa itsessään satuttaa, hän jatkoi.

Virtanen kuitenkin onnitteli jatkoonmenijöitä, joista osasta oli hänen mukaansa tullut heille ystäviä.

– Luulen, että emme ole Sebun kanssa siinä mielessä huonoja häviäjiä, että ne jotka pääsivät jatkoon ansaitsivat sen, mikä se kriteeri onkaan.

Rejmanin tulos yllätti.

– Kyllä tämä rehellisesti vain yllätti minut, tämmöistä tämä on. En ole mikään ennustaja.

Virtanen huomautti, että semifinaalin esitys oli heidän paras vetonsa.

– Laulut menivät parhaiten, ajatukset ja ajoitukset menivät parhaiten, kuvat menivät parhaiten. Jos se ei riitä tässä kohtaa, niin olemme väärässä paikassa tai emme tajua jotain. Tai sitten se on jotain siitä puolivälistä. Mutta ei se mitään, tästä jatkuu elämä ja omat jutut.