Darudelta marraskuussa uusi albumi ja Suomen-kiertue, joka ulottuu myös Raumalle

Euralaislähtöinen Darude juhlistaa marraskuussa ilmestyvää Together -nimistä albumia kiertueella, jonka yksi paikkakunnista on Rauma. Kuva: Marek Sabogal

Suomalainen elektronisen tanssimusiikin supertähti, euralaislähtöinen Darude julkaisee uransa viidennen studioalbumin perjantaina marraskuun 3. päivä.

Together -nimistä albumia juhlitaan yhdeksässä suomalaiskaupungissa vierailevalla kiertueella. Yksi kiertupaikkakunnista on Rauma.

Darude keikkailee 11.11. Rauman Dominossa.

Muut paikkakunnat ovat Turku, Joensuu, Vaasa, Oulu, Seinäjoki ja Jyväskylä.

Uuden albumin Darude julkaisee pitkän tauon jälkeen, sillä edellinen pitkäsoitto näki päivänvalon vuonna 2015. Myös edellisestä Suomen-kiertueesta on aikaa liki kymmenen vuotta.

Uusi albumi kiteyttää yli kaksi vuosikymmentä musiikkia ammatikseen tehneen artistin kehityksen.

- Olen uskomattoman kiitollinen siitä, että saan soittaa rakastamaani tanssimusiikkia koko laajalle ystäväverkostolleni. Minusta on aina tuntunut, että jaan kaiken yleisöni kansa ja että tanssilattia iloinen paikka, jossa voimme yhdessä juhlia elämää ja musiikkia, Darude kuvailee tiedotteessa.

Levyllä kuullaan useita vierailijoita. Mukana ovat muun muassa brittiläinen laulaja-laulutekijä Gid Sedgwick sekä Oskr ja House Body.