Elokuvatähti Jasper Pääkkönen lähti mukaan euralaisen hoivayrityksen toimintaan

Näyttelijä Jasper Pääkkönen vieraili tiistaina Eurassa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Asumis- ja kuntoutuspalveluyhtiö LehtoCare Oy:n tiistaina olleissa avajaisissa oli kansainvälistä tähtitunnelmaa, sillä yksi yrityksen perustajajäsenistä näyttelijä, sijoittaja Jasper Pääkkönen oli päässyt elokuvakiireiltään maailmalta mukaan tilaisuuteen.

Mikä sai elokuvatähden lähtemään mukaan euralaiseen hoiva-palvelualan yritykseen?

– Hyvä ystäväni Mikko Leppänen oli käynyt alustavia keskusteluja Merja Lehdon kanssa. Hän kertoi sitten minulle, että Eurassa olisi hanke, jonka arvomaailma vois kohdata vahvasti sen kanssa, miten mä näen itse tämän maailman ja yrittäjyyden. Sitten hypättiin autoon ja käytiin tapaamassa Merjaa ja Jukkaa. Istuttiin alas ja käytiin läpi hankkeen taustoja, ajatus- ja arvomaailmaa. Meidän maailmakatsomuksemme kohtasivat niin vahvasti, että oli ihan ilmiselvää, että tässä oli hyvä paikka tehdä yhteistyötä, selvittää Pääkkönen.

Asumis- ja kuntoutuspalveluyhtiö LehtoCare Oy:n takaa löytyy hyinvointialalla pitkään toiminut yrittäjäpariskunta Merja ja Jukka Lehto.

Mielenterveys- ja muille kuntoutujille suunnattu kuntoutuskeskus LehtoCaressa on 42 asuinpaikkaa, joista 32 ovat palveluasumiseen tarkoitettuja asuntohuoneistoja ja loput erillisenä, tuetun asumisen käyttöön tarkoitettuna rivitalona.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.