Hans Välimäki kannustaa Rauma-vierailullaan suosimaan paikallista

Hans Välimäki on loppuviikon ajan keittänyt ravintola Kalatorin keittiössä. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Keittiömestari Hans Välimäki on loppuviikon ajan tehnyt töitä Raumalla. Itse asiassa Välimäki puhuu vierailusta, kun hän neuvoo ja kannustaa ravintola Kalatorin keittiössä keittiömestari Eero Viinikkalan tiimiä.

Huippukokin viesti on selkeä: paikallinen tuotanto on tämän ajan "se juttu" ja tuottajien ja viljelijöiden kannattaisikin ottaa yhteyttä oman alueensa ravintoloihin ja kauppoihin. Kysyntää on, hän vakuuttaa.

Tänään ravintolassa nautitaan Välimäen omasta menusta, jonka hän pitää salaisuutena loppuun asti.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.