Energialaskentaa yhdeksälle yritykselle Laitilassa

Tavoitteena on vähentää energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.

Laitilan kaupunki avasi viime vuoden lopussa ilmoittautumisen yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan maksuttoman energialaskentapalvelun VSV-konsernin asiantuntijoilta. Halukkaita yrityksiä ilmoittautui määräpäivään mennessä yhdeksän.

Kampanjassa tarkoituksena oli tarjota palvelu viidelle yritykselle, mutta niin elinvoimaa tukevana tekona kuin HINKU-toimenakin pystyi elinvoimayksikkö tarjoamaan palvelun kaikille sitä haluaville yrityksille.

– Tämä on konkreettinen tapa tukea alueen yrityksiä hiilijalanjäljen pienentämisessä, mikä kokonaiskuvassa vie koko Laitilaa kohti HINKU-tavoitteita, Laitilan ympäristöpäällikkö Tuija Kailaste toteaa.

VSV-konsernin asiantuntijat ovat aloittaneet tiedonkeruun yritysten parissa, ja kevään aikana he laskevat yritysten energiankulutuksen ja CO²-päästöt.

Tietojen perusteella yrityksille annetaan ehdotuksia toimenpiteistä, joiden avulla yrityksen olisi mahdollistaa vähentää energiankulutustaan ja päästöjään.

– Toivottavasti saamme myös muita yrityksiä kiinnostumaan energialaskennasta, johon meillä täällä Laitilassa on paikallisesti hyvin ammattitaitoinen palveluntarjoaja VSV-konsernissa, Kailaste huomauttaa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut