Enersensen yt-neuvottelut ovat päättyneet – irtisanoo 23 työssuhdetta

Neuvotteluissa sovittiin myös määräaikaisesta lomautusoikeudesta, joka kohdistuu enimmillään noin 500 työntekijään.

Enersense International Oyj:n yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet ja ne johtavat 23 työsuhteen vähentämiseen.

Lisäksi neuvotteluissa sovittiin määräaikaisesta lomautusoikeudesta, joka kohdistuu enimmillään noin 500 työntekijään, ja jonka kesto on enimmillään 90 päivää.

Yhtiön tiedotteen mukaan lopullisten lomautusten määrään vaikuttaa muun muassa markkinatilanne sekä yleinen töiden kausivaihtelu. Henkilöstövaikutukset kohdistuvat Enersense Oy:n, Enersense Solutions Oy:n, Empower PN Oy:n, Empower TN Oy:n ja Empower IN Oy:n henkilöstöön Suomessa.

Enersense International Oyj:llä on toimipiste muun muassa Porissa, Raumalla ja Eurajoen Olkiluodossa. Empower Oy:llä taasen on toimipiste muun muassa Eurajoella.

Enersense tiedotti 14. lokakuuta 2020 tehostavansa toimintaansa ja aloittavansa yt-neuvottelut. Yhteistoimintaneuvottelujen taustalla oli toimintojen tehostaminen sekä yhtiössä suunniteltu toimintamalli, joka vastaa yhdistyneen Enersensen ja Empowerin tarpeisiin entistä paremmin.

Neuvottelujen alkaessa yhtiö arvioi, että suunnitellut muutokset voivat aiheuttaa enimmillään 30 henkilön työsuhteen irtisanomisen sekä määräaikaisia lomautuksia.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut