Uudenkaupungin ennätyslottoaja luuli ensin saaneensa kuusi oikein: "Upealta tämä tuntuu, vaikka nukuttua ei paljoa tullutkaan"

Lauantain Loton kierroksella meni jakoon kaikkien aikojen suurin potti 15,6 miljoonaa euroa. Voittorivi oli lotottu Uudessakaupungissa.

– Elokuvan jälkeen katsoin Loton oikean rivin. Tunnistin heti, että yhdestä rivistä on mennyt nyt useita numeroja oikein! Aluksi katsoin, että siinä on kuusi oikein, mutta sehän olikin seitsemän oikein, onnellinen voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Hän kuvailee, että samalla hetkellä olotila muuttui epäuskoiseksi. Pikkuhiljaa ajatukset kuitenkin selkenivät hitusen verran. Sen jälkeen oli vuorossa voitonjaon tarkastus Veikkauksen verkkosivuilta. Sieltä ruudulle pamahti seuraava yllätys.

– Sieltä sitten huomasin, että arvonnassa on vain yksi täysosuma. Jostain syystä yö oli sen jälkeen unen suhteen aika huono! Upealta tämä kuitenkin tuntuu, vaikka nukuttua ei paljoa tullutkaan.

Ennätyspottia juhlimaan päässyt mies on kertonut jo voitosta perheenjäsenilleen, jotka ovat luonnollisesti suurvoitosta ilahtuneita. Suurempia suunnitelmia voittorahojen käyttöön ei vielä kuitenkaan ole mietitty.

– Ei tätä edes ihan ymmärrä, että kuinka paljon rahaa on nyt voittanut. Nyt on aikaa miettiä. Rauhassa mennään eteenpäin.

Voittaja kertoo pelanneensa Lottoa lähes koko aikuisikänsä. Vuosien varrella riveissä numerot eivät ole vaihtuneet.

– Samoilla riveillä on menty koko ajan. Sattumanvaraisesti nämä numerot ovat aikoinaan tulleet kupongille, ei niillä mitään suurempaa merkitystä ole.

Jatkossa ei tarvitse raha-asioita enää miettiä, toteaa voittaja hyväntuulisesti. Hän oli pelannut rivinsä Uudenkaupungin R-kioski Ketunkalliossa.

Loton ennätyspottia edelsi kymmenen arvontakierrosta ilman täysosumaa.

Lisää aiheesta

Voittorivin myyneen kioskin kauppias: "Voittouutinen nosti kyyneleet silmiin, tärisin ja tutisin ilosta" – Pikkukaupunkiin nassahti historiallinen jättipotti