Ensi kesän festareille haussa tuoreita esiintyjäkasvoja – ehdota omaa suosikkiasi vaikka Raumanmeren juhannukseen

Uudet soundit -kampanjalla haetaan esiintyjiä ensi kesän Raumanmeren juhannukseen, Rockfestiin ja Suomipop-festivaalille.
Uudet soundit -kampanjalla haetaan esiintyjiä ensi kesän Raumanmeren juhannukseen, Rockfestiin ja Suomipop-festivaalille. Kuva: Arkisto/Krista Koski

Teosto ja Nelonen Media Live käynnistävät yhdessä kampanjan, joka nostaa esiin uusia, tuoreita musiikin tekijöitä. Uudet soundit -kampanjalla haetaan esiintyjiä ensi kesän Rockfestiin, Raumanmeren juhannukseen ja Suomipop-festivaalille.

– Uudistuminen on edellytys suomalaisen musiikin menestymiselle myös tulevaisuudessa. Vaikka vanhat suosikit pitävät pintansa, tarvitsemme jatkuvasti myös uutta verta, joka haastaa totuttua ja luo tuoretta musiikkikulttuuria, sanoo Teoston viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Vappu Aura tiedotteella.

Yleisö saa ehdottaa omia, tuoreita suosikkejaan kampanjasivujen kautta lähetettävällä lomakkeella, johon kirjataan myös perustelut.

Kampanjassa ovat mukana Rockfest (13.–15.6.2024 Hyvinkäällä), RMJ (20.–22.6.2024 Raumalla) ja Suomipop (11.–13.7. Jyväskylässä).

Kullekin festivaalille valitaan yksi esiintyjä.

Ehdokkaalla tulee olla omia musiikkijulkaisuja, ammattimainen ote keikkailuun, faneja sekä pääosin itse tehtyjä biisejä ohjelmistossa.

Omaa suosikkiaan saa ehdottaa 2.10. alkaen tässä osoitteessa

Kyseessä ei ole äänestys vaan lopullisen valinnan ehdotusten joukosta tekee tuomaristo.

Länsi-Suomi ja Nelonen Media Live ovat osa Sanoma Media Finland -konsernia.