EU-komissaari Jutta Urpilainen keskustelee Satakunnan edustajien kanssa – virtuaalitapaamisen seuraaminen on kaikille avointa

Satakunnan kauppakamarin puheenjohtajan, Porin kaupunginjohtajan, Satakunnan yhteisökeskuksen, Samkin vararehtorin ja Satakuntaliiton aluekehitysasiantuntijan ja Urpilaisen keskustelu on ensi maanantaina. Sen jälkeen Urpilainen keskustelee myös Harjavallan lukion opiskelijoiden kanssa.

Suomen EU-komissaari Jutta Urpilainen keskustelee satakuntalaisten vaikuttajien kanssa virtuaalisesti maanantaina 8.3.

Komissaari Urpilainen osallistuu virtuaaliseen paneelikeskusteluun maakunnan edustajien kanssa kello 10.30–11.30.

Keskustelijoina ovat Urpilaisen lisäksi Satakunnan kauppakamarin puheenjohtaja Minna Nore, Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen, Satakunnan yhteisökeskuksen toiminnanjohtaja Milja Karjalainen, SAMKin tutkimuksen vararehtori Cimmo Nurmi sekä Satakuntaliiton aluekehitysasiantuntija Tiina Roihupalo-Palonen.

Paneelikeskustelun jälkeen kello 11.45–12.30 komissaari keskustelee Harjavallan lukion opiskelijoiden kanssa ja vastaa heitä askarruttaviin kysymyksiin.

Kuka tahansa voi seurata maakuntavierailua verkossa.

Komissaarin kyselytuntia klo 10.30–11.30 pääsee seuraamaan tästä: https://event.prospectumlive.com/eu-komissio-0803

Harjavallan lukiolaisten keskustelua klo 11.45–12.30 pääsee seuraamaan tästä: https://event.prospectumlive.com/eu-komissio-0803-koulu

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut