Eura myy nuorisotalonja entisen aseman

Euran kunta laittaa myyntiin puolenkymmentä kiinteistöä, joille sillä itsellään ei ole enää käyttöä. Valtaosaa myytävistä rakennuksista apulaiskunnanjohtaja Antti Jantunen luonnehtii huonokuntoisiksi tai erittäin huonokuntoisiksi.

Rakennuksissa on muiden muassa kosteus- ja ilmanvaihto-ongelmia. Hän kuitenkin uskoo, että ostajat käyttöä rakennuksille löytävät.

Myynnissä on Kauttualla sijaitseva entinen nuorisotalo Jukola. Siinä on kerrosalaa 685 neliömetriä 5 600 neliömetrin tontilla.

Myyntiin laitettiin myös Kauttuan asemana tunnettu rakennus sekä asemahenkilökunnan rakennus. Erittäin huonokuntoisten rakennusten kerrosala on yhteensä 300 neliömetriä. Tontilla on kokoa 2 300 neliötä.

Entinen opettajien asuntola Tarmola ja siihen liittyvä talousrakennus sijaitsevat aivan Euran keskustassa. Rakennusten kerrosalat ovat 537 ja 80 neliömetriä. Tontti on kooltaan 3 500 neliötä.

Kukkulan ja Sukkulan rakennukset Kukkulan ja Lisäkukkulan tiloilla Koulukadun varressa ovat nekin kaupattavien listalla. Ne ovat ainoita, joita kunta ei määritä sanalla huonokuntoinen.

Listan viimeinen sijaitsee Auvaisissa. Pinta-alaltaan 4 600 neliömetrin määräalalla sijaitsee purkukuntoisia rakennuksia.