Eura sai erikoisen tunnustuksen – Katso, mitä Vuoden tissiteko tarkoittaa

Rintojen omatarkkailuohjeita on Eurassa tilattu yli 700 kappaletta. Sosiaali- ja terveyspalvelujen nettisivuille on tulossa myös rintojen tutkimiseen opastava nettivideo.

Vuoden tissiteko -tunnustus myönnettiin tänä vuonna Euran aikuisneuvolalle.

Tunne rintasi ry jakaa vuosittain Vuoden tissiteko -tunnustuksen, jolla palkitaan henkilö, taho tai teko, joka on vuoden aikana merkittävästi edistänyt rintojen terveyttä tai rintojen asemaa yhteiskunnassa.

– Tänä vuonna halusimme antaa tunnustuksen toimijalle, joka tekee jokapäiväistä työtä rintojen omatarkkailun edistämisen eteen. Siksi tunnustuksen saajaksi on valittu toimija, jonka kunnasta on tehty väkilukuun suhteutettuna eniten omatarkkailukorttien tilauksia, toteaa Tunne rintasi ry:n toiminnanjohtaja Sonja Raunio.

Eurassa nyt myönnettyä tunnustusta ei osattu odottaa.

– Olemme iloisia ja yllättyneitä tunnustuksen saamisesta. Eurassa tehdään rintaterveyden eteen työtä aikuisneuvolan lisäksi myös muualla, esimerkiksi perhesuunnitteluneuvolassa ja kouluterveydenhuollossa. Raskaana olevan ja imettävän naisen kanssa rintojen terveydestä ja hoidosta keskustellaan toki myös äitiys- ja lastenneuvolassa, kertoo vastaava terveydenhoitaja Virpi Knihti.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut