Eurajoen hiihtolomaviikolla retkeilyä, kulttuuria ja liikuntaa

Eurajoen hiihtolomaviikko käynnistyy sunnuntaina 21.2. kansainvälisellä opaspäivällä, jossa pääsee oppaiden avulla tutustumaan Eurajoen vesitorniin ja Lapijoen museosiltaan. Kohteet ovat avoinna kello 12-14, ja vesitornissa pääsee näkemään myös Foucault-heilurinäytöksen.

Opaspäivän retkeen voi yhdistää lenkkeilyn vaikkapa Lapijoelta kirkonkylälle tai Raumalta Lapijoen museosillalle. Opastuksien järjestäjinä ovat Eurajoen oppaat ry. ja matkailutoimi.

Hiihtolomaviikko jatkuu maanantaina 22.2., jolloin lähdetään Eurajoelta kahdella linja-autolla retkelle Seinäjoen Duudsonit Activity Parkiin. Toisessa autossa on vielä tilaa, joten paikkaa voi kysellä nuoriso-ohjaajalta nuorisotoimistosta.

Lomaviikon keskiviikkona 24.2. Eurajoki-salissa järjestetään elokuvailta kello 18. Lapsille esitetään Risto Räppääjä ja Yöhaukka, jota katsomaan on vapaa pääsy. Aikuisten elokuvana on Jättiläinen, johon pääsylippuja myydään ovelta kahdeksan euron hintaan. Kulttuuritoimi ja Kiertokino ovat elokuvaillan järjestäjiä.

Eurajoen jäähallilla järjestetään hiihtolomaviikon aikana sekä mailallisia että mailattomia maksuttomia yleisöluisteluvuoroja.