Eurajoen Irjanteen tulipaloja epäillään tahallaan sytytetyiksi

Eurajoella on palanut useita rakennuksia viime marraskuusta lähtien. Viime yönä paloi kaksi rakennusta Lauhtuntiellä.

Kuvituskuva.

Lounais-Suomen poliisi selvittää useita viime vuoden lopulla ja kuluvana vuonna Eurajoella tapahtuneita ulkorakennusten tulipaloja. Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja tulipalojen selvittämiseksi. Tulipalot ovat keskittyneet Irjanteelle.

Eurajoella Irjanteella Lauhtuntiellä paloi perjantaina 19. tammikuuta aamuyöllä kaksi ulkorakennusta. Paloista ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta molemmat rakennukset paloivat korjauskelvottomaan kuntoon. Palaneet rakennukset sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä toisistaan.

Eurajoella paloi puolen kilometrin säteellä kaksi isohkoa varastorakennusta

Rikoskomisario Kimmo Hiltula Rauman poliisiasemalta vahvistaa, että perjantaiaamuyön tulipaloista on kirjattu rikosilmoitus ja paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Eurajoella on ollut aiemmin kuluvana vuonna sekä viime vuoden loppupuolella vastaavia paloja, joita poliisi tutkii samassa kokonaisuudessa.

– Selvitämme onko tuoreimmilla tapauksilla yhteyttä aiempiin paloihin ja kokonaisuuteen, Hiltula lisää.

Tällä viikolla ja marraskuussa

Aiemmista paloista tuorein tapahtui 15. tammikuuta 2024 Lauhtuntiellä, jossa paloi piharakennus.

Autiotalon piharakennus tuhoutui tulipalossa Eurajoella

Tätä ennen 6. marraskuuta 2023 paloi Isoniityntiellä niin ikään talon ulkorakennus ja 5. marraskuuta Verkkokarintiellä vanha navettarakennus.

Eurajoella toinen peräkkäinen tulipaloyö: ulkorakennus tuhoutui täysin Irjanteella

Poliisi pyytää havaintoja

Poliisi pyytää viime perjantaiyön Lauhtuntien tapahtumiin liittyen havaintoja. Erityisesti poliisi kaipaa tietoja palojen lähialueella tapahtuma-aikaan mahdollisesti polkupyörällä liikkuneesta henkilöstä.

Ensimmäinen ilmoitus hätäkeskukseen paloista tuli kello 2.49 yöllä. Poliisi kaipaa tietoja myös alueella mahdollisesti olevista valvonta- tai riistakameroista.

Poliisi pyytää kaikkia viime yön paloihin ja myös aiempiin paloihin mahdollisesti liittyviä havaintoja joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Kari Suni

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut