Eurajoen Portti joutuu jälleen kieltämään kahvilassa oleskelun ilta-aikaan alaikäisiltä

Juuso Östermanilla on periaate, että kaikilla pitää olla yhtäläinen mahdollisuus käydä asiakkaana. Sen takia hän toivoo, että väliaikaisella rajoituksella saa viestin perille. Arkistokuva: Esa Urhonen

K-Supermarket Eurajoen Portti on päivittänyt facebook-sivuilleen keskiviikkona, että kahvilan puolella joudutaan valitettavasti palaamaan ainakin hetkiseksi K18-rajaan kello 18 jälkeen.

- Me halusimme kiellon poistamalla antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden oleskella myös kahvilassa läpi kaupan aukiolon, toteaa kauppias Juuso Österman päivityksessä.

Kauppias on saanut palautetta, että eräs perhe on päättänyt jättää tulematta enää iltaisin hampurilaiselle, koska viimeksi käydessään viereisestä pöydästä nuoret huutelivat heille törkeyksiä.

- Lisäksi työntekijät lukuisista huomautuksista huolimatta joutuvat yhä enemmissä määrin siivoamaan joka ilta rikottuja energiajuomatölkkejä lattioilta ja siivoamaan näiden tahroja lattialta.

Östermanilla on periaate, että kaikilla pitää olla yhtäläinen mahdollisuus käydä asiakkaana. Sen takia hän toivoo, että väliaikaisella rajoituksella saa viestin perille.

- Jatkuva huomauttelu ja asiasta kehottaminen ei ole ottanut tuulta alleen. Olemme pahoillamme, että joudumme pienen joukon takia taas tekemään suurempia rajoituksia. Toivomme, että tästä otetaan opiksi ja voidaan jatkaa pienen tauon jälkeen taas fiksusti.