Euralaisten ystävysten Annan ja Sirkun tarina nähdään SuomiLOVEssa lauantaina

Kun Anna Uitto (vas.) tulee vierailulle, Sirkku Tuumi saattaa kaivaa vanhan kotialbumin esiin. Valokuvat naiset yhdistäneestä Raimosta saavat molempien kasvot hymyyn. Huumoria ei ystävyydestä puutu muutenkaan. – Sen takia tämä maailma on niin hyvä, että me olemme sitä jo muutaman vuoden parannelleet, Tuumi myhäilee. Kuva: Henriikka Korte

Nyt on Anna taas tuhlannut opiskelijabudjetistaan! Se oli ensimmäinen ajatus, joka Sirkku Tuumille tuli mieleen, kun säkyläläisessä Huvila Haapsaaressa odotti illallisen sijaan tv:n kuvausryhmä.

Hän luuli, että Anna on järjestänyt heille valokuvaussession. Totuus valkeni, kun lasiterassille saapui Missä muruseni on -kappaleen esittänyt Jenni Vartiainen.

Anna ajatteli heti SuomiLOVEn kolmannen kauden hausta kuullessaan, että tämä on Sirkun juttu, jos jonkun. Kun kesäkuussa varmistui, että ystävien tarina on yksi sadasta televisioon valitusta, iski pieni paniikki.

Ihan ilman valkoisia valheita yllätys ei pysynyt salassa. Hilkulla oli, ettei Sirkku saapunut kameroiden eteen farmarit jalassa.

– Kun ehdotin, että voisimme pukea vähän parempaa ylle, Sirkku totesi, että jos eivät farkut jalassa huoli syömään, niin hän jää autoon, Uitto naurahtaa.

Sirkku arvelee, että televisioon päästiin kiitos Annan verbaalisten kykyjen.

Sirkun ja Annan tarina SuomiLOVE-jakso nähdään TV1-kanavalla lauantaina 14.1. kello 21.15.

Juttua muokattu 13.1. kello 14.40: Korjattu kuvauspaikan nimivirhe. Sirku, Annan ja Jenni Vartiaisen kohtaaminen kuvattiin säkyläläisessä Huvila Haapsaaressa, ei Haapsaaren huvilassa, kuten jutussa aiemmin kerrottiin.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.