Euran HKScan tarvitsee grillikauteen 200 sesonkityöntekijää

HKScanin Euran tuotantolaitokselle palkataan noin 200 sesonkityöntekijää huhtikuusta alkaen.

Kesän grillikausi ja tuotteiden kasvanut kysyntä sekä vakituisten työntekijöiden kesälomat kasvattavat sesonkityöntekijöiden tarvetta.

Tarjolla oleva työ on pääasiassa leikkuu- ja pakkaustehtäviä tuotannossa ja luonteeltaan säännöllistä kaksivuorotyötä.

– Edellytämme vähintään 18-vuoden ikää, sillä erityisesti tuotannon puolella työturvallisuus- ja hygieniavaatimukset ovat kovat. Elintarvikealan opiskelijat ovat erityisen toivottuja hakijoita, kertoo HKScan Finlandin Euran henkilöstöpäällikkö Saija Kouki-Mäkinen.

Kaikki sesonkityöntekijät perehdytetään tehtäviinsä.

– Pyrimme toiminnallamme siihen, että samat osaavat kausityöntekijät hakeutuvat meille jatkossakin sesonkiluontoisiin töihin. Näistä tehtävistä heidän on mahdollisuus edetä tuotannon resurssitarpeen mukaan myös vakituiseen työpaikkaan, Kouki-Mäkinen jatkaa.