Eurassa joukkoaltistumisia Sierafesteillä ja Sieravuoren Kiviravintolassa

Euran Sieravuoressa on voinut altistua koronalle.

Euran terveyspalvelut sai tiedon 18. heinäkuuta illalla Covid 19- positiiviseksi todetusta henkilöstä ja tartunnan jäljityksessä selvisi, että henkilö on ollut paikalla Sierafesteillä 14. heinäkuuta ja Sieravuoren Kiviravintolassa 14.-16. heinäkuuta välisenä aikana.

Sierafesteillä tai Sieravuoren Kiviravintolassa näinä aikoina vierailleet asiakkaat ovat voineet mahdollisesti altistua Covid 19-virukselle. Heitä pyydetään tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan lievissäkin oireissa matalalla kynnyksellä koronatestiin. Covid 19-virusinfektion oireita voivat olla muun muassa nuha, yskä, kurkkukipu, kuume, maku- ja hajuaistin häiriöt ja joissakin tapauksissa suolisto-oireet. Oireiden ilmaantuessa suositellaan tekemään oirearvio Omaolossa, jonka kautta mahdollista tehdä myös sähköinen ajanvaraus testaukseen.

Suoraan altistuneiksi on voitu todeta vain muutamia henkilöitä ja heidät on tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Mahdollisesti altistuneista henkilöistä ei ole mahdollista saada tarkempia tietoja. Monet asiakkaat ovat kuitenkin muualta kuin Eurasta kotoisin ja osa on kotoisin Satakunnan ulkopuolelta.Lomakeskus Sieravuori on tapauksen johdosta nyt tiukentanut suojatoimia koronavirukselta suojautumisen suhteen ja informoi näistä toimista asiakkaitaan erikseen.

Euran terveyspalveluista kehotetaan nyt muutenkin noudattamaan edelleen THL:n ohjeita ja alueellisia ohjeita koronavirukselta suojautumisen suhteen ja hakeutumaan edelleen koronatestiin tarvittaessa muutenkin kuin tähän mahdolliseen altistumiseen liittyen. Samoin suositellaan kaikkia ottamaan koronarokotteet.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut