Eurassa on Satakunnan ja Pohjanmaan alueiden paras K-supermarket

Vuoden 2014 Satakunnan ja Pohjanmaan alueiden parhaaksi K-supermarketiksi on valittu K-supermarket Eura. K-kauppiaina Euran K-supermarketissa toimii kauppiaspari Kimmo ja Jaana Sampo.

– Hieno homma! Olemme jatkuvasti tehneet töitä sen eteen, että olemme Euran paras ruokakauppa, mutta olemmekin myös koko ketjun Satakunnan ja Pohjanmaan alueiden paras, Kimmo Sampo iloitsee.

– Palkinto on osoitus kauppamme ja sen henkilökunnan onnistumisesta asiakkaiden palvelemisessa. Erityinen ylpeytemme on koko alueen paras hedelmä- ja vihannesosasto, leipäosasto sekä tuoretta lihaa, kalaa ja valmisaterioita tarjoava palveleva herkkutori.

Raati painotti valinnoissaan kaupan asiakastyytyväisyyttä, myynnin ja asiakasmäärän kehitystä sekä herkullisen ja ruokaisan ostosympäristön luomista asiakkaille.

Ensi syksynä kaupassa alkaa mittava uudistusremontti, jonka aikana kauppakiinteistöä remontoidaan ja miltei kaikki kalusteet uusitaan.

– Kylmäkalusteet vaihdetaan uudenaikaisiin kannellisiin ja ovellisiin malleihin, jotka säästävät energiaa jopa 40 prosenttia. Uudistuksen myötä kaupassa asiointi on entistä vaivattomampaa leveiden käytävien ansiosta ja valikoima kasvaa sadoilla uusilla tuotteilla, Sampo kertoo.

Euran K-supermarketissa työskentelee kauppiaspariskunnan lisäksi 22 henkeä.