Euroports aloittaa yt:t - järjestelee toimintojaan uusiksi Raumalla

Euroports Rauma Oy valmistautuu tulevaisuuden investointeihin suunnittelemalla tuotantorakenteensa yksinkertaistamista tehostamalla toimintaansa ja järjestelemällä uudelleen tuotantoaan Raumalla.

Tuotannon uudelleenjärjestelyjen tarkoituksena on muuttaa palvelu- ja tuotantorakenne vastaamaan paremmin uusien investointien mukaista toimintatapaa. Satamaoperaattorin tavoitteena on varmistaa yrityksen kilpailukyky sekä uusien ja nykyisten asiakkaiden edellyttämä palvelutaso.

- Haluan painottaa, että toiminnan tehostamisen ja tuotannon uudelleenjärjestelyn perusteena ei ole tyytymättömyys nykyiseen palvelu- ja tuotantorakenteeseen tai henkilöstön vähennystarve. Suunnitelma perustuu tarpeeseen muuttaa Euroports Rauma Oy:n palvelu- ja tuotantorakennetta merkittävien investointien mukaiselle toimintatavalle sekä parantaa kannattavuutta ja pienentää kustannusrakennetta kilpailukykyiselle tasolle, toteaa toimitusjohtaja Tapio Orne yhtiön tiedotteessa.

Euroports Rauma Oy on tänään tiedottanut henkilöstöään yhteistoimintaneuvotteluista, jotka tulevat koskemaan yhtiön kaikkia toimintoja ja henkilöitä. Yt:t alkavat 15.3.

Toimenpiteillä tavoitellaan merkittävää vuosittaista kustannussäästöä.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.