FirmaBeachFutis rantautuu kesällä Sieravuorelle

Turussa BeachFutis -tapahtumia vuodesta 2004 lähtien järjestänyt NES Event jalkauttaa yrityksille suunnatun tyky-henkisen FirmaBeachFutis -konseptin kesäkuun 5. päivä Sieravuoreen.  Tapahtuma tarjoaa lähialueen yrityksille mukavan tavan viettää liikunnallista virkistyspäivää mukavan kesäisen ohjelman parissa.

- Meiltä on pyydetty jo useamman vuoden ajan tapahtumien levittämistä muuallekin ja sen vuoksi olemmekin hakeneet tyky-tapahtumillemme uusia hyviä puitteita. Tähän asti sopivia puitteita ja kumppaneita ei ole löytynyt, joten olemme keskittyneet tapahtumiimme Turun Caribialla. Sieravuoren kanssa keskustelu käynnistyi jo viime vuonna ja nyt asiat saatiin pikaisella aikataululla toteuttamispisteeseen asti, kommentoi tapahtuman puuhanmies Jani Nieminen.

FirmaBeachFutis -turnaukset pelataan ilmatäytteisessä kaukalossa epätasaisella rantahiekalla, joten pelialusta ja -ympäristö pitää huolen mahdollisten tasoerojen tasoittumisesta. Nämä kuntoliikuntatapahtumat sopivat kaikille työntekijöille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Eikä kaikkien tarvitse tietysti edes pelata, vaan virkistymään voi tulla myös kannattajan tai huoltajan roolissa. Joukkueesta on kentällä maalivahti ja kolme kenttäpelaajaa, joten Niemisen mukaan pienelläkin porukalla voi lähteä mukaan, mutta tietysti sen parempi tunnelma saadaan aikaiseksi mitä enemmän yrityksillä on pelaajia ja kannattajia matkassa mukana kesäpäivää viettämässä. Virkistysillan päättää Sieravuoren lavalle nouseva Martti Servo & Moods duo.