Foodista duuni kesäksi

Jopa 400 elintarvikealan kesä- ja kausityöpaikkaa on jaossa Huittisissa ja Eurassa 19. ja 26. helmikuuta järjestettävissä rekrytointitapahtumissa.

Tapahtumissa ovat mukana HK Ruokatalo Oy, Kivikylän Kotipalvaamo Oy Huittinen ja Säkylä, Länsi-Kalkkuna Oy, Saarioinen Oy ja Lihajaloste Korpela Oy. Eurassa mukana ovat myös Mykora Oy ja Apetit Oy.

- Tapahtuma on järjestetty yritysten toiveista. Tarkoituksena on esitellä elintarvikealan tarjoamia työllistymismahdollisuuksia ja kertoa alueen runsaasta työpaikkatarjonnasta. Kesä- ja kausitöiden lisäksi useissa yrityksissä on jatkuvasti tarjolla muun muassa loma- ja vuorotteluvapaasijaisuuksia. Alan kilpailukykyinen palkkaus saattaa tulla myös monelle yllätyksenä. Tapahtumilla haluamme rohkaista työnhakijoita kiinnostumaan alasta ja kesätyö tarjoaa tähän loistavan tilaisuuden, toteaa asiantuntija Taina Tuovinen Satakunnan TE-toimistosta.

Tapahtumat järjestää Satakunnan TE-toimisto yhteistyössä yritysten kanssa. Paikalle toivotaan runsaasti elintarvikealasta kiinnostuneita työnhakijoita.

Rekrytointitapahtuma Huittisissa 19.2.14. klo 13–16 Huittisten kaupungintalon valtuustosali, Risto Rytin katu 36 ja Eurassa 26.2.14 klo 13–16, THM Group Oy, Luvalahdentie 1, Kauttua (entinen Amcorin ruokala).