LS-kysely: Mitä haaveilet tekeväsi, kun koronapandemia joskus hellittää? Koostamme ajatuksia ja teemme juttua – kerro täällä

Kaiken korona-ankeuden keskellä tuntuu tärkeältä katsoa tulevaisuuteen. Siksi Länsi-Suomen toimitus kysyy lukijoilta heidän haaveistaan.

| Päivitetty

PÄIVITYS 18.2. KLO 12: Kysely on nyt suljettu. Kiitos kaikille vastanneille!

Korona-aiheiset uutiset ovat täyttäneet mediatilaa käytännössä jo vuoden ajan. Tartuntalukuja päivästä toiseen, rajoituksia ja ankeutta niin meiltä kuin maailmaltakin.

Pandemian pitkittyneisyys ja epätietoisuus tulevasta kuormittavat monen mieltä. Olo on turhautunut: loppuuko tämä poikkeusaika ikinä? Onko paluuta normaaliin, ja jos on, mitä "normaali" tarkoittaa koronan jälkeisessä maailmassa?

Rokotusten eteneminen tuo toivoa. Rokotteet itsessään eivät tee autuaaksi, mutta mitä suurempi osa väestöstä on rokotettu, sitä todennäköisemmin rajoituksia voidaan alkaa löysentää, kunnes niistä lopulta voidaan luopua kokonaan.

Kaiken tämän keskellä tuntuu tärkeältä antaa tilaa myös haaveille ja luoda uskoa siihen, että korona-ajallakin – siinä merkityksessä kuin sen nyt tunnemme – on päätepisteensä jossain hamassa tulevaisuudessa.

Haluammekin selvittää lukijoidemme ajatuksia koronan jälkeisestä ajasta. Mistä on joutunut luopumaan ja mitä haluaa saada takaisin? Mitä unelmia toteutetaan sitten, kun tavallinen elämä jälleen on mahdollista?

Koostamme alta löytyvällä kyselyllä lukijoiden ajatuksia aiheesta. Vastauksien sekä asiantuntijahaastatteluiden pohjalta koostetaan tulevaisuuteen katsova lehtijuttu.

Yhteystietonsa jättäneisiin voidaan lisäksi olla yhteydessä mahdollista jatkohaastattelua tai kuvausta varten.

Mikäli alle upotettu kysely ei näy tai toimi, pääset täyttämään kyselyn myös tästä linkistä.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut