Häissä-single räjäytti potin vuonna 2011, nyt JVG:n tarinasta tehdään elokuva – katso traileri

JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii nähdään valkokankailla alkuvuodesta 2021. Kymmenen vuoden ajalta taltioidun ennennäkemättömän videomateriaalin ohella elokuvassa pääsevät ääneen rap-duon lisäksi sen tarinaa rakentamassa olleet taustavaikuttajat, perheenjäsenet ja ystävät.

Yhtyeen tarina alkoi kahden kaverin Jare Brandin ja Ville Gallen sekä heidän lätkä- ja artistituttavien rap- ja videoharrastuksesta. Vuonna 2011 Häissä-single räjäytti potin ja loppu on jo historiaa. Kymmenen vuotta ja kuusi albumia, kymmeniä radiohittejä, vuoden striimatuimpia biisejä, yhtyeestä kertova kirja sekä 13 Emma-pystiä myöhemmin, JVG toteaa elokuvassa: "Ei tästä koskaan pitänyt tulla näin suurta."

– Ehkä nämä tarinat, mitä mekin ollaan eletty ja koettu, ovat sellaisia, ettei niitä ihan kaikille tapahdu. Haluamme, että meistä tehdään aito elokuva, joka päästää jengin lähelle ja antaa katsojille jotain sellaista, mitä ei olla ennen nähty, Jare Brand ja Ville Galle kuvailevat fiiliksiään elokuvaan liittyen.

Elokuvan levittää SF Studios, joka on levittänyt elokuvia kuten Juice, Vesku ja Selänne.

– Meitä kiinnostavat suuret tarinat. JVG on yksi 2000-luvun hienoimmista musiikkiviihteen kasvutarinoista, sanoo levitysyhtiön teatterilevityksen johtaja Timo Räisänen.

JVG-elokuva tulee yksinoikeudella katsottavaksi Elisa Viihde -palveluun elokuvateatterilevityksen jälkeen.

Lisää aiheesta

JVG kiitää Superpikkujoulujen pääesiintyjäksi Raumalle suoraan Suomen historiallisesta pelistä

JVG saattoi olla RMJ:n toivotuin esiintyjä